PARTNEREINK

Dr. Molnár Katalin PhD

egyetemi docens, nyelvész, kommunikációs tréner

Kommunikációs Kata – www.nyelvilektoralas.hu

Első beszédes becenevemet kedves diákjaimtól kaptam. Nemcsak beszélni, de írni is szeretek, lehetőleg stílusosan, szépen, jól, magyarul. Éppen emiatt talált rám ennek a társasjátéknak az ötletgazdája. Szerette volna, ha a játékleírás, majd a honlapra felkerülő ajánlások szövege is magas színvonalú. Olyan, amilyennek a társasjátékait szánja.

Szívesen segítettem, mert ami az ő üzenete, az nekem is szívügyem. A gyerekek, a gyerekből éppen felnőtté formálódó kamaszok és a – sokszor nem feltétlenül felnőtt – szülők közötti párbeszéd bárminemű támogatása mindenkinek jól jöhet, hiszen hasznos és fontos lenne szót értenünk egymással. Kommunikációs trénerként sokéves tapasztalat alapján állítom, hogy ennek fortélyai elleshetők, technikái tanulhatók, és ez a tanulás még élvezhető is!

Nyelvi lektorként az írásbeli, trénerként a szóbeli készségek fejlesztése izgat, és szeretném, ha ezzel egyre többen így lennének.

A folyamatosan és rohamosan személytelenedő online világban esetlenül mozgó, már-már beszédképtelen fiatalokkal foglalkozni igazán szép kihívás, hálás feladat. Játékosan vagy komolyan, de valahogyan mindenképpen el kell kezdeni. Ehhez ajánlom e szép társas játék mellé magamat is kommunikációs szakértőként, ha tetszik, játszótársnak.

KritiKata – www.katakritika.hu

Aki a szép szót szereti, az nyilván olvas, színházba jár, vagy a kultúra más ösvényein is szívesen bóklászik. Magam a valóság elől sokszor a művészetbe menekülök, és amit látok, hallok, átélek, arról kritikát írogatok. Ajánlom figyelmébe a szépre, jóra érzékeny és nyitott, igényes olvasóknak legújabb honlapomat, a www.katakritika.hu-t.

Café Kata – https://policecafe.hu/

És akinek még ez sem volna elég, vagy talán a közügyek, azon belül annak a településnek, közösségnek a biztonsága iránt is érdeklődik, ahol lakik, nézzen be a Rendőrkávéház előszobájának szánt https://policecafe.hu/ nevű oldalra, amelyet a társadalmi felelősségvállalás jegyében hoztam létre.

Ajánljuk figyelmetekbe, ezt a nagyszerű, megbízható fiatal csapatot. Akik azon dolgoztak, hogy a társasjáték grafikái szerethető, magas minőségben elkészüljenek.

Gondolattól a megvalósításig.
2019-ben alakultunk, Debrecenben. Jelenleg Online grafikai stúdióként működünk, széleskörű kínálattal, valamint nyomdai szolgáltatásokkal is.
Célunk, hogy partnereink a lehető legjobb minőségű grafikai tervezést, illetve nyomdai termékeket kapják kézhez!
Széleskörű termékeink, különböző darabszámra, és egyedi méretekben készülnek.

További információ:
Tel: 06 70 502 1678
Email: info@zevgrafika.hu
Üdvözlettel: Varga György és csapata