Milyen korosztálynak készülnek a társasjátékok?

Különböző életszakaszokhoz igazítottuk a társasjátékokat, hogy mindig az adott aktuális problémákra és kihívásokra koncentráljunk!

phix társas kisiskolásoknak

6-9 éves korosztály számára

BŐVEBBEN

phix társas kiskamaszoknak

9-13 éves korosztály számára

BŐVEBBEN

phix társas kamaszoknak

14-17 éves korosztály számára

BŐVEBBEN

Vélemények a PHIX társas vásárlóitól

Valódi vásárlói vélemények, melyekre igazán büszkék vagyunk

Motivàciò egy jò beszèlgetès volt… mert nèha nem tudom mit is gondolnak igazábòl a kamasz fiaim, akik 11 ès 13 èvesek. Fantasztikus jàtèk, a fiaim nagyon èlveztèk.. vègre ùgy èreztem, hogy kötetlenūl, gàtlàsok nèlkūl beszèlgettūnk.

Köszönöm! !!

Ágica

Csalàdunk nagyon szeret tàrsasozni, ajànlottàk az iskolàban a Phix tàrsasjàtèkot, nem csalòdtunk.. ez egy fantasztikus, okos jàtèk… csak gratulàlni tudok hozzà! Kèt gyermekem van, a kislànyom 11 èves a kisfiam 13.
Mindig civakodtak, kicsit gonoszak is voltak egymàssal, de miòta jàtszottunk pàrszor ezzel a jàtèkkal sokkal jobban megèrtik egymàs kisebb, nagyobb broblèmàit… nem veszekednek annyit inkàbb segìtik egymàst. Ajànlom minden szūlőnek!

Krisztina

19 èves sràc vagyok..

A 12 èves hugommal, jàtszottam a tàrsasjàtèkkal, mert folyton nyaggatott : )Nagyon örūlök, hogy ràvett a jàtèkra, mert sokkal jobban megismettem gondolatait, problèmàit, èrzèseit… ìgy sokkal közelebb kerūltūnk egymàshoz.

Peti