Szállítási információ

Magyarország területére a megrendelt társasjátékok szállítását a Csomagpont szállítás- és logisztika Kft. bonyolítja az ország több, mint 3000 pontján lévő Pick-Pack Pontok, és postahivatalokra.

Így kényelmesen önnek megfelelő időben tudja a megrendelt társasjátékot átvenni.

Fizetés

Futárszolgálattal történő, Pick Pack Pontok és postahivatalokon maradó szállítás esetén a fizetés utánvéttel történik egy összegben. A kifizetett árú igazolását követően, küldjük az elektronikus számlát a megadott e-mail címre.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szállítási feltételek

A kiszállítás várható időtartama a megrendelés elfogadásától számított 1-2 munkanap, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. A társasjáték Pick Pack Pontokra és postahivatalokra érkezésének napjáról az vásárlót E-mailben és SMS-ben is értesítjük.

Átvétel és reklamáció:

A csomag átvételekor fontos megvizsgálni a csomagolást, győződjön meg róla, hogy az árú csomagolása sértetlen. A csomag esetleges sérüléseit azonnal jelezze az átvevőponton és értesítsen minket. Így a külsőleg sérült csomagot átveheti és a sérülésből fakadó esetleges rejtett rongálás felismerésekor hivatkozhat rá.

Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Phix s.r.o -t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Csomagpont szállításés logisztika Kft.

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához! Magyarországon már több mint 3000 Pick Pack Pont és postahivatal található!

A Complexpress Logisztika Kft a feladást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a társasjátékot a kiválasztott pontokra, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhely nyitva tartási idejét.

Miért érdemes Pick Pack Pontokba és a postahivatalokba kérni a kiszállítást?

  • már másnap átveheti a megrendelt árút,
  • napközben ritkán van otthon, és ezért nem tud a futárra várni,
  • saját időbeosztás szerint szeretné az ügyeit intézni,
  • gyakran van úton, és útba esik az átvevőhely,

Hogy történik a csomag átvétele ?

  • Az áru feladását követő munkanapon a szállító cég SMS vagy E-mail értesítőt küld önnek, hogy az árút az előzetesen kiválasztott helyen átveheti.
  • Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél.
  • Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehet a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitva tartási idejét.

Utánvétes csomagok átvétele

Az összes Pick Pack Pontban és postahivatalban készpénzben kiegyenlítheti az utánvétes összeget, illetve egyes üzletekben bankkártyát is elfogadnak.

A vásárolt árúhoz tartozó számlát a kifizetés igazolása után, E-mailben küldjük önnek, elektronikus módon.